Δεν Μασάει! Ο Ανδρέας Γεωργίου Αποκαλύπτει Γιατί Μπήκε ο Ντάνος στο Τατουάζ


Τη νέα του συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Γεωργίου στον Θεόδουλο Παπαβασιλείου και το περιοδικό «Plan Be» του «Ελεύθερου Τύπου».


Διαφ.

Ο δημιουργός του «Τατουάζ» δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τη συμμετοχή του πιο πολυσυζητημένου προσώπου της σειράς, τολμώντας να απαντήσει ειλικρινέστατα όσον αφορά στους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη επιλογή.

Υπάρχουν επιλογές που γίνονται και για λόγους μάρκετινγκ; Όπως, ας πούμε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

«Βεβαίως, ναι. Υπάρχουν και τέτοιες επιλογές. Δεν θα σου πω ψέματα. Πάντως, δεν κάνεις μια επιπόλαιη επιλογή απλά για να κάνεις μάρκετινγκ. Όταν υπάρχει ο συνδυασμός, είναι το καλύτερο.

Με τον Γιώργο υπήρξε το πακέτο. Είχε την εμφάνιση, είχε αυτό που χρειαζόταν για τη σειρά, έχει αντίληψη, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, είναι αξιοπρεπέστατος και «κουβαλάει» και όλο αυτό με το μάρκετινγκ που λες. Γιατί να μην το κάνω δηλαδή;», παραδέχεται.

Ο Ανδρέας, μάλιστα, αποκάλυψε ότι ενδέχεται να δούμε το«Τατουάζ» και στο εξωτερικό, καθώς -όπως συνέβη και στην περίπτωση του «Μπρόυσκο», πολλές εταιρείες ενδιαφέρονται να αγοράσουν τα δικαιώματα προβολής του:

«Θέλω να σου πω ότι υπάρχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και για το ‘Τατουάζ’. Ξέρω ότι το κανάλι συζητάει με κάποιες εταιρείες διανομής στο εξωτερικό που ενδιαφέρονται, και εύχομαι να έχει την ίδια τύχη».

Τι δηλώνει για την τηλεοπτική αποτυχία της μαύρης κωμωδίας «Κόκκινο Νυφικό», η οποία κόπηκε από το κανάλι λίγα επεισόδια μετά την πρεμιέρα; Ήταν εύκολο να το διαχειριστεί;

«Φέτος θα σου πω ότι δεν μου ήταν εύκολο. Με το «Κόκκινο Νυφικό», που δεν είχε πάει τόσο καλά όσο περίμενα, δεν μπορώ να σου πω ότι ήταν τόσο εύκολο να το διαχειριστώ.

Ήθελα να βρω καινούργιους τρόπους. Γιατί, όπως ξέρεις, μεγαλώνουμε, έχουμε άλλη αντίληψη των πραγμάτων. Ήθελα λίγο χρόνο μέχρι να το διαχειριστώ μέσα μου και το ξεπέρασα.

Όμως, ναι, εξαρτάται. Είναι πάντα θέμα timing, τι έχεις στα χέρια σου, είναι τι έχεις ονειρευτεί, τι έχεις σχεδιάσει, τι χάνεις, τι κερδίζεις. Και πάντα μια αλλαγή ή κάτι απρόοπτο που θα σου τύχει νομίζω ότι χρειάζεται τον χρόνο του».

πηγή: dailymedia.gr

Διαβάστε επίσης: