Γνωρίστε τη φιλοζωική ομάδα που σώζει κατσικάκια από τη σφαγή- Και πολλά άλλα ζώα


Γνωρίστε τη φιλοζωική ομάδα που σώζει κατσικάκια από τη σφαγή- Και πολλά άλλα ζώα


Διαφ.

Διαφ.

Όλα τα ζώα έχουν τα ίδια δικαιώματα. Με πρώτο και πιο σημαντικό το δικαίωμα να ζήσουν. Να ζήσουν χαρούμενα και ευτυχισμένα. Δυστυχώς δεν τους το έχουμε αφήσει αυτό το δικαίωμα.



Μέρες αγάπης. Πάσχα. Ανάσταση Θεανθρώπου. Με αμέτρητες σφαγές αθώων ψυχών; Πώς αυτό συνδυάζεται; Δεν είναι λίγο υποκρισία; Για σκεφτείτε το.

Η Νούρι είναι ένα όμορφο κατσικάκι που αυτές τις μέρες δεν θα το σφάξει κανείς. Είναι ένα τυχερό πλάσμα. Που βρέθηκε στο δρόμο του η Αντιγόνη και η ομάδα The Invaluables Animal Rescue The Invaluables Animal Rescue και το έσωσαν από τη σφαγή του Πάσχα. Ακόμα και μια ζωή να σώσεις είναι πολύ σπουδαίο.

Η ομάδα The Invaluables Animal Rescue The Invaluables Animal Rescue έχει υπό την προστασία της 10 κατσίκες και χρειάζεται τη βοήθειά μας στα μηνιαία τους έξοδα. Κατσικούλες που σώθηκαν λίγο πριν το τέλος από την πασχαλινή σφαγή με τη βοήθεια των ανθρώπων που τους υποστήριξαν. Είναι τα ελάχιστα τυχερά κατσικάκια που, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ζήσουν μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Οι εθελοντές της ομάδας ασχολούνται με όλα τα ζώα. Είναι δίπλα σε αδέσποτα που έχουν ανάγκη. Τα βοηθούν, τα περιθάλπουν, τα φιλοξενούν. Και κάνουν τα πάντα να τους βρουν σπίτι.

Και κάνουν έκκληση για να τους βοηθήσουμε. Η δική μας βοήθεια είναι απαραίτητη για να σώζουν ζώα:

“Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! Με τον όρο εικονικές υιοθεσίες αναφερόμαστε στην κάλυψη ενός χρηματικού ποσού που αποτελεί τα μηνιαία έξοδα μιας κατσίκας. Υπολογίζουμε ότι το μηνιαίο κόστος για κάθε μια τους, μαζί με τις αποπαρασιτώσεις και τα εμβόλια, είναι περίπου 20€.

Εάν θέλετε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, μπορείτε να συνδράμετε μηνιαίως το ποσό των 20€ διαλέγοντας ποια κατσίκα θέλετε να υιοθετήσετε.

Είναι η Ρίτα (κόκκινο κολάρο) η Ρόζι (ροζ κολάρο), η Νούρι (ξανθό φουντωτό μωρό), και τα άλλα 2 μωράκια που ακόμα δεν έχουν όνομα! Είναι ο Ξανθούλης και η Καφετούλα.

Τι θα κερδίσει όποιος αποφασίσει να υιοθετήσει εικονικά μια κατσικούλα;

Αμέτρητα βίντεο και φωτογραφίες της ❤

Συχνή επικοινωνία και ενημέρωση για τα νέα της

Τη δυνατότητα να επισκεφτεί αυτά τα γλυκύτατα ζώα

Την χαρά του να ξέρει ότι σώζει ένα ζωάκι

Εννοείται πως η εικονική υιοθεσία δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτική.”

The Invaluables Animal Rescue

The Invaluables – Ποιοι είμαστε – YouTube

The Invaluables

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]

Πηγή: petpet.news

Διαβάστε επίσης: