Έκανε γιόγκα όταν αερίστηκε κατά λάθος μπροστά σε όλους. Η συνέχεια όμως είναι ακόμη πιο ντροπιαστική!


Έκανε γιόγκα όταν αερίστηκε κατά λάθος μπροστά σε όλους. Η συνέχεια όμως είναι ακόμη πιο ντροπιαστική!


Διαφ.

Η μαμά και blogger Laura Mazza έχει μυϊκό διαχωρισμό και προσπαθεί να φτιάξει το σώμα της, έτσι ο γιατρός της συνέστησε να δοκιμάσει τη γιόγκα. Δυστυχώς, όταν η Mazza μπήκε στο μάθημα γιόγκα για πρώτη φορά, συνέβη κάτι καταστροφικό.



Αφού η δασκάλα τη σύστησε σε όλους, ξεκίνησαν τις ασκήσεις. Παρά το γεγονός ότι όλοι στην τάξη της είχαν ωραία σφιχτά παντελόνια για γιόγκα και τέλεια πεντικιούρ, η Mazza είχε σχεδόν αξύριστα πόδια και απαίσια τριχωτά δάχτυλα. Αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο που την έκανε να νιώσει άσχημα. Στην ουσία δεν ήταν τίποτα… γιατί κάπου εκεί, η Mazza αερίστηκε. «Αερίστηκα, αερίστηκα μέσα στη γιόγκα», έγραψε στη σελίδα της. «Ευτυχώς, ήταν αθόρυβη και ίσως να μην την άκουσε και κανείς. Αλλά αυτό που συνέβη έπειτα… Είναι τόσο θλιβερό ότι σε κάνει να κλάψεις από το γέλιο!»

1

2

«Το κακό είναι ότι οι πορδές μου μυρίζουν σαν χαλασμένο αυγό. Ντράπηκα τόσο πολύ». Και μετά τη στάση του δελφινιού, η δασκάλα της ήρθε κοντά της για να τη βοηθήσει με μια άλλη στάση. Έκατσε πίσω της για να της δώσει τα χέρια και τότε… έριξε ακόμη μια. «Ω Θεέ μου! έλεγα από μέσα μου.

Το πρόσωπό μου κοκκίνησε και ένιωσα μεγάλη ντροπή». Η δασκάλα την κοίταξε στα μάτια. Όλοι τριγύρω της την κοιτούσαν. «Άνοιξα την πόρτα και έφυγα. Τώρα κάθομαι στα McDonald’s, το σκέφτομαι και κλαίω από τα γέλια!»

Credit: BoredPanda


Πηγή

Διαβάστε επίσης: