Δίδυμοι ξόδεψαν 17.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσουν στον Μπραντ Πιτ


Δίδυμοι ξόδεψαν 17.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσουν στον Μπραντ Πιτ


Διαφ.

Μία φανατική θαυμάστρια της Angelina Jolie υποβλήθηκε σε 50 χειρουργικές επεμβάσεις για να μοιάσει με το είδωλό της – αλλά αυτό δεν είναι το μόνο άτομο που έκανε ακραία πράγματα για να μιμηθεί τον ήρωά του.
Ενώ η 19χρονη Sahar Tabar από την Τεχεράνη του Ιράν ονειρεύτηκε να μοιάσει με την Angelina, οι αδελφοί Matt και Mike Schlepp, από την Αριζόνα, ξόδεψαν 17.000€ σε αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις για να μοιάσουν με τον πρώην σύντροφό της, τον Brad Pitt.


Loading...



Δίδυμοι ξόδεψαν 17.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσουν στον Μπραντ Πιτ - Εικόνα 1

 

Δίδυμοι ξόδεψαν 17.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσουν στον Μπραντ Πιτ - Εικόνα 2

Τα αδέλφια άντεξαν τις αγωνιώδεις διαδικασίες που διήρκεσαν μήνες και τους στέρησαν πολλά όπως το καθημερινό τους φαγητό, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αλλάξουν την εμφάνισή τους.

Δίδυμοι ξόδεψαν 17.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσουν στον Μπραντ Πιτ - Εικόνα 3

Ο Mike έκανε επέμβαση στη μύτη και έβαλε εμφυτεύματα στα μάγουλα και στο πηγούνι, ενώ ο Matt έκανε μόνο πλαστική στη μύτη και στο πηγούνι.

Και μαζί με αυτές τις επεμβάσεις, έβαλαν και όψεις πορσελάνης στα δόντια.

Επίσης, συμμετείχαν στην εκπομπή I Want A Famous Face του MTV όταν ήταν 21 ετών.

Διαφ.

Δίδυμοι ξόδεψαν 17.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσουν στον Μπραντ Πιτ - Εικόνα 4

Μιλώντας στην εκπομπή, ο Matt είπε: “Άξιζε τον κόπο.”

“Θα το ξανάκανα χίλιες φορές. Σίγουρα αυτό με βοήθησε να βγω με περισσότερα κορίτσια. Περπατάω και τα κορίτσια πλέον με προσέχουν.”

“Είχα μια τόσο δραματική αλλαγή που οι φίλες μου που δεν με είχαν δει τελευταία, με κοίταζαν ασταμάτητα και είπαν ότι ήθελαν να κλάψουν! Αν αυτό δεν σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, τότε τι θα μπορούσε να σε κάνει;”

Δίδυμοι ξόδεψαν 17.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσουν στον Μπραντ Πιτ - Εικόνα 5

Ο Mike πρόσθεσε: “Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να είμαι τόσο ευτυχισμένος όσο είμαι τώρα.”

Διαφ.

“Αισθάνομαι στην κορυφή του κόσμου μετά τις αλλαγές. Κάντε τις χειρουργικές επεμβάσεις που θέλετε σήμερα για να μην αισθάνεστε μια ζωή άσχημα με την εμφάνισή σας.”

Η κα Tabar πρωταγωνιστούσε σε όλες τις ιστοσελίδες αυτή την εβδομάδα μετά την δημοσίευση των εικόνων που δείχνουν τεράστια μεταμόρφωσή της.

Δίδυμοι ξόδεψαν 17.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσουν στον Μπραντ Πιτ - Εικόνα 6

Τα Βελγικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναφέρει ότι έχει περάσει 50 επεμβάσεις για να μοιάσει με το είδωλό της, τη Jolie και οι θαυμαστές της υποστηρίζουν ότι τελειοποιεί την απίστευτη εμφάνισή της με τη χρήση μακιγιάζ.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα σχόλια των φίλων της στο Instagram θετικά, αφού υπάρχουν και κάποια που την αποκαλούν «ζόμπι» και «πτώμα».

 

Πηγή

Διαβάστε επίσης: