15 σπάνια και εκπληκτικά ζώα που θα θέλατε να είχατε ως κατοικίδια


15 σπάνια και εκπληκτικά ζώα που θα θέλατε να είχατε ως κατοικίδια


Διαφ.

Τι κατοικίδιο ζώο είχατε μικροί; Ένα σκυλί; Μια γάτα; Λοιπόν, οι καιροί έχουν αλλάξει, και τώρα μπορείτε να δείτε πώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παίρνουν απίστευτα πλάσματα για να μεγαλώνουν και να τα αγαπούν ως κατοικίδια ζώα.


Loading...



Παρακάτω θα δείτε μια λίστα με περίεργα και αξιολάτρευτα κατοικίδια ζώα που είναι εξαιρετικά ασυνήθιστα. Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να τα έχουν ως κατοικίδια ζώα, ωστόσο αυτό δεν θα ήταν πάντα μια καλή ιδέα.

Μπλε δράκος15 σπάνια και εκπληκτικά ζώα που θα θέλατε να είχατε ως κατοικίδια - Εικόνα 1

© Imtorn/Wikimedia Commons

Αυτό το μικρό πλάσμα ονομάζεται επίσης «μπλε άγγελος», «μπλε δράκος» και «χελιδόνι της θάλασσας». Όταν αναπτυχθούν πλήρως, μπορούν να έχουν μήκος μέχρι 3 εκατοστά. Οι μπλε δράκοι ζουν σε τροπικά νερά και χρησιμοποιούν το καμουφλάζ για να μην φαγωθούν.

Σαύρα δράκος15 σπάνια και εκπληκτικά ζώα που θα θέλατε να είχατε ως κατοικίδια - Εικόνα 2

© unknown/imgur

Επίσης γνωστοί ως «νάνοι δράκοι», βρέθηκαν πολύ πρόσφατα κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στις Άνδεις της Νότιας Αμερικής. Είναι μια σαύρα που είναι ενεργή κατά τη διάρκεια της ημέρας και πραγματικά μοιάζει με ένα μικροσκοπικό δράκο. Ποιος δεν θα ήθελε μια τέτοια στο σπίτι του;

Στοματόποδα15 σπάνια και εκπληκτικά ζώα που θα θέλατε να είχατε ως κατοικίδια - Εικόνα 3

© pats0n.livejournal.com

Διαφ.

Αυτά τα πανέμορφα μικρά θαλάσσια πλάσματα έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων, και φαίνονται εκπληκτικά σε κάθε τύπο. Τα πιο «φανταχτερά» είναι οι πολύχρωμες γαρίδες μάντις, όπως αυτή της εικόνας. Ονομάζονται επίσης «Aquaria» και είναι γαρίδες αλμυρού νερού που κρατούνται σε αιχμαλωσία.

Πορτοκαλί χελωνο-αράχνη 15 σπάνια και εκπληκτικά ζώα που θα θέλατε να είχατε ως κατοικίδια - Εικόνα 4

© aollgaard/arachnoboards.com

Για τους ανθρώπους που προτιμούν μικρά απροσδόκητα κατοικίδια ζώα, κοιτάξτε  αυτές τις πολύχρωμες αράχνες. Η encyosaccus sexmacculatus ζει συνήθως στην άνω λεκάνη του Αμαζονίου στον Εκουαδόρ, το Περού και τη Βραζιλία και θα χρειαστεί πολλή ζέστη στο περιβάλλον της.

Κόκκινο πάντα15 σπάνια και εκπληκτικά ζώα που θα θέλατε να είχατε ως κατοικίδια - Εικόνα 5

© Marshmallowbunnywabbit/Wikipedia

Τα πάντα είναι αξιολάτρευτα, αλλά αυτό το υπέροχο ζώο είναι ένα τέλειο μείγμα αρκούδας και γάτας. Μπορούν να είναι στοργικά και πραγματικά αστεία, γι ‘αυτό και κατέκλυσαν το διαδίκτυο λίγα χρόνια πίσω. Δυστυχώς, αυτά τα όμορφα πλάσματα απειλούνται, και η κατοχή ενός από αυτά στο σπίτι σας θα ήταν μια αρκετά απερίσκεπτη ιδέα.

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαφ.

Μπλε παπαγαλόψαρο15 σπάνια και εκπληκτικά ζώα που θα θέλατε να είχατε ως κατοικίδια - Εικόνα 6


Διαφ.

© unknown/imgur


Loading...



Ποιος δεν θα αντάλλαζε το χρυσόψαρο του για αυτό το χαμογελαστό πρόσωπο; Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μεγαλώνουν σε μήκος 1,2 μέτρα και βάρος περίπου 9 κιλά, οπότε θα χρειαστείτε ένα αρκετά μεγάλο ενυδρείο!

Τάρος15 σπάνια και εκπληκτικά ζώα που θα θέλατε να είχατε ως κατοικίδια - Εικόνα 7

© unknown/imgur

Διαφ.

Αυτός είναι ένας τύπος κατσίκας, αλλά, σε αντίθεση με όλα τα άλλα, έχει υπέροχη γούνα και θα μπορούσε εύκολα να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση της Pantene. Σίντι Κρόφορντ, έχε το νου σου!

Ίλι πίκα15 σπάνια και εκπληκτικά ζώα που θα θέλατε να είχατε ως κατοικίδια - Εικόνα 8

© Li Weidong

Ίσως εσείς ή ένας από τους παιδικούς φίλους σας είχε ένα μικρό χαριτωμένο λαγουδάκι ως κατοικίδιο ζώο, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτός ο μικρός τύπος. Το Ίλι Πίκα είναι ένα είδος που απειλείται με εξαφάνιση και μοιάζει πολύ με βουνίσιο κουνέλι, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα κουνέλια ή τη γενετική τους. Τα Πίκα είναι πραγματικά μικρά (μέχρι 250 γραμμάρια σε βάρος) και έχουν κόκκινες κηλίδες στο μέτωπο, το λαιμό και το κρανίο.

Βραδύπους15 σπάνια και εκπληκτικά ζώα που θα θέλατε να είχατε ως κατοικίδια - Εικόνα 9

© NullDocking23/Reddit

Διαφ.

Κανείς δεν έχει τόσους οπαδούς όσους αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα! Υπάρχουν κανάλια του YouTube αποκλειστικά για αυτά, καθώς και κόμιξ από τους οπαδούς του. Οι άνθρωποι είναι γενικά ενθουσιασμένοι με αυτά τα τριχωτά, χαλαρά πλάσματα. Απλά κοιτάξτε τα και θα καταλάβετε γιατί!

Κουόκα

Ονομάστηκε «το πιο ευτυχισμένο ζώο στον κόσμο», το κουόκα είναι ένα κατοικίδιο ζώο που μπορείτε να τολμήσετε να έχετε εάν δεν φοβάστε τους αυστηρούς κανόνες για τους οικοτόπους. Ωστόσο, θα πρέπει να ζήσετε στην Αυστραλία αν ελπίζετε να συναντήσετε ένα.

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαφ.

Μωρό φίδι15 σπάνια και εκπληκτικά ζώα που θα θέλατε να είχατε ως κατοικίδια - Εικόνα 10


Διαφ.

© bellaluna/imgur


Loading...



Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που αγαπούν τα ψυχρόαιμα ζώα. Για αυτούς, αυτά τα μικροσκοπικά φίδια θα είναι τέλεια. Αν και η φωτογραφία στην εικόνα είναι βασικά ένα μωρό, είναι σίγουρα μοναδικό και αρκετά αξιολάτρευτο με τον δικό του τρόπο. Ω, θα πρέπει επίσης να του δίνετε να τρώει ποντίκια.

Σκατζόχοιρος15 σπάνια και εκπληκτικά ζώα που θα θέλατε να είχατε ως κατοικίδια - Εικόνα 11

© TheNom/imgur

Διαφ.

Κατοικώντας σε δάση και πάρκα, οι σκαντζόχοιροι είναι πραγματικά σαν ποντίκια με βελόνες και χαριτωμένα πρόσωπα. Οι εκφράσεις του προσώπου τους είναι διακριτικές και γλυκές. Αλλά θυμηθείτε ότι είναι σαρκοφάγα πλάσματα, που σημαίνει ότι τρώνε ζουζούνια (όχι μήλα, όπως οι σκαντζόχοιροι στα παραμύθια).

Μεφίτης15 σπάνια και εκπληκτικά ζώα που θα θέλατε να είχατε ως κατοικίδια - Εικόνα 12

pinterest

Συνήθως νομίζουμε αυτό το ζώο ως ένα άσχημο, ασπρόμαυρο, μεγάλο σκίουρο που θέλει να τρυπώσει στα σκουπίδια μας. Αλλά απλά κοιτάξτε αυτό το μικροσκοπικό μωρό. Δεν είναι απλά αξιολάτρευτο; Αυτό είναι ένα κατοικίδιο ζώο για κάποιον χωρίς όσφρηση, όμως.

Τάπιρος15 σπάνια και εκπληκτικά ζώα που θα θέλατε να είχατε ως κατοικίδια - Εικόνα 13

© Bradypus/Wikimedia Commons

Διαφ.

Αυτή η διασταύρωση μεταξύ ενός χοιριδίου και ενός ελέφαντα με ιδιαίτερο χρωματισμό και μια μικρή περιοχή για οικότοπο είναι αδέξια, πολύ όμορφη και είναι σίγουρα ένα ασυνήθιστο ζώο. Από την άλλη πλευρά, ο χαρακτήρας του είναι αρκετά ωραίος.

Μικρό γουρούνι

Μιλώντας για χοιρίδια, η μόδα των μικρών χοίρων ως κατοικίδια μας κατέκλυσε πριν από μερικά χρόνια, και μπορείτε ακόμα να συναντήσετε ανθρώπους στους δρόμους να περπατάνε με αυτά τα μικρά πλάσματα. Και μπορούμε πραγματικά να τους κατηγορήσουμε;

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαφ.

Μπόνους: Δράκος15 σπάνια και εκπληκτικά ζώα που θα θέλατε να είχατε ως κατοικίδια - Εικόνα 14


Διαφ.

© livemaster


Loading...



Ενώ αυτό το μικρό πράγμα είναι ολοκληρωτικά κατασκευασμένο από χάντρες, μπορεί κανείς να ονειρευτεί ότι είναι και κατοικίδιο ζώο, έτσι; Επίσης, ένα κατοικίδιο ζώο σαν αυτό δεν χρειάζεται πραγματικά φαγητό ή ειδική φροντίδα. Τι ευλογία!

Σελίδες — 1 2 3 4


Πηγή

Διαβάστε επίσης: