Όταν έμαθε πως έχει καρκίνο, ταξίδεψε στα 7 θαύματα του κόσμου σε 13 ημέρες


Όταν έμαθε πως έχει καρκίνο, ταξίδεψε στα 7 θαύματα του κόσμου σε 13 ημέρες


Διαφ.

 

 

12 χώρες-15 πτήσεις- 28,211 μίλια- 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία- 1 κατασχεμένο τρίποδο-7 θαύματα-13 ημέρες.

«’Έπεσα από 15 μέτρα ενώ έκανα αναρρίχηση στο Yosemite, με χτύπησε αυτοκίνητο και στη συνέχεια διαγνώστηκα με καρκίνο του δέρματος, όλα αυτά σε ένα μήνα. Δύο εβδομάδες αργότερα, αποφάσισα να δω τα 7 Νέα Θαύματα του Κόσμου σε μόλις 13 ημέρες με μια νέα προοπτική ζωής: να ζήσω περισσότερα τώρα» δήλωσε η Megan Sullivan.

Ημέρα 1: Chichen Itza

«Όλα ξεκίνησαν στην κοιλάδα Yosemite όπου εκπαιδεύτηκα επί 3 χρόνια για να κάνω τη διαδρομή Nose στο El Capital. Ήμουν στα 609 μέτρα όταν έκανα μια τρομακτική πτώση 15 μέτρων. Μετά από μια τέτοια πτώση ξεκίνησα να αμφισβητώ τα πάντα.. από το γιατί θέτω τον εαυτό μου σε τέτοιες τρομακτικές καταστάσεις μέχρι το τι με κάνει να αναζητήσω τόσο φιλόδοξες αναβάσεις. Τι προσπαθώ να αποδείξω στον εαυτό μου ή ακόμη καλύτερα, τι προσπαθώ να αποδείξω στον κόσμο;»

Διαφ.

Ημέρα 2: Machu Picchu

Σοκ! Καίει 8kg λίπος σε 3 μέρες. Δες πως…

«Σαν από ταινία:… Μια εβδομάδα αργότερα καθώς οδηγούσα τη Βέσπα μου, με χτύπησε αυτοκίνητο και τότε διαγνώστηκα με καρκίνο του δέρματος κατά τη διάρκεια ενός check-up. Σε 3 εβδομάδες έβαλα το τρίποντο της κακής τύχης.»

Διαφ.

Ημέρα 4: Cristo Redentor

«Οι φίλοι και οι οικογένειά μου αστεία και σοβαρά μαζί μου πρότειναν να αγοράσω και να ζήσω σε μια ανθρώπινη φούσκα. Αλλά αφού συνειδητοποίησα πόσο ακριβή και ενοχλητική θα ήταν αυτή η κατάσταση για τη ζωή μου, είχα μια απίθανη στιγμή διαύγειας: Επέζησα»

Ημέρα 6: Κολοσσαίο

Διαφ.

«Στη διάρκεια της ζωής μου, οι καλύτερες στιγμές μάθησης ήρθαν τη στιγμή της τραγωδίας και της απώλειας. Από την απώλεια έρχονται οι ριζικές αλλαγές, για να ανοίξει ο πόσος για κάτι καινούριο.»

Ημέρα 8: Petra

«Μετά το χειρότερο μήνα της ζωής μου, άρχισα να σκέφτομαι πως ζούσα μέχρι τότε. Έκανα μια καταπληκτική συνειδητοποίηση.. ότι το μόνο πράγμα που με σταματά από το να έχω τα πάντα που ήθελα μια ζωή, είμαι απλά εγώ!»

Ημέρα 11: Taj Mahal

«Πάντα έλεγα «δεν υπάρχει αρκετός χρόνος ή χρήματα » αλλά αυτά ήταν απλές δικαιολογίες. Αυτό που πραγματικά φοβόμουν ήταν η αποτυχία. Έπρεπε να σταματήσω να σκέφτομαι ότι οι στόχοι μου είναι απίθανοι και να ξεκινήσω να σκέφτομαι πως έχω τη δύναμη να ζήσω τη ζωή μου καθημερινά.»

Διαφ.

Ημέρα 12: Σινικό Τείχος της Κίνας

«Για το μόνο που μετανιώνω είναι για τις χαμένες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκα. Αυτό τον χρόνο πήρα την ευκαιρία και θα συνεχίσω να τη λαμβάνω ώστε να βιώσω τις μεγαλύτερες περιπέτειες από όλες: τη ζωή μου.»

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο: 7 θαύματα σε 13 ημέρες.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: