Τέλης από το «Δέκα λεπτά κήρυγμα»: «Έφτασα τα 145 κιλά, δεν μπορούσα να περπατήσω»


Τέλης από το «Δέκα λεπτά κήρυγμα»: «Έφτασα τα 145 κιλά, δεν μπορούσα να περπατήσω»


Διαφ.

Ο Χάρης Βορκάς βρίσκεται 20 χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο και δεν διστάζει να πει την αλήθεια του όσον αφορά στο βάρος του.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έφτασε τα 145 κιλά, ενώ εξομολογήθηκε ότι η μάχη του με το βάρος είναι διαρκής. Ακόμη, αναφέρθηκε στους λόγους που του προκαλούν αυτή τη συνεχή μάχη.

Το βάρος σου έπαιζε κάποιο «ρόλο» στην καλ­λιτεχνική σου πορεία;

Τα κιλά είναι μια συνεχής πάλη, μια φυσαρμόνικα που δεν σταματάει ποτέ. Ήμουν πάντα ένα παιδί, στρου­μπουλό, όπου από την εφηβεία και μετά άρχισα να παίρνω παραπάνω… διαστάσεις. Όταν πήγα φαντάρος και μπήκα στο Εθνικό θέατρο, εκεί έκανα τη με­γάλη δίαιτα. Πήγα σε κέντρο αδυνατίσματος και ξαφ­νικά από 110 κιλά γίνομαι 75… ήμουν άλλος. «Πέτα­γα», στο πρώτο έτος της σχολής ήρθα τελευταίος και στο δεύτερο ήρθα πρώτος στην επίδοση, διάφορα τέτοια ακόμα και στην υποκριτική. Λόγω κιλών, στο χορό, στην ξιφασκία, ήμουν άλλος άνθρωπος. Μετά, επειδή αφήνομαι εύκολα, τρώω περίεργες ώρες και μόνο παχυντικά, πίτσες, γύρους, σοκολάτες και δεν γυμναζόμουν ποτέ, ξαναπάχυνα. Στη «Μάλα» ήμουν , πάλι πολύ χοντρός, είχα βάψει και το μαλλί ξανθό… μετά αδυνάτισα πάλι, χάνοντας πολλά κιλά. Ήταν τότε που δούλεψα ένα διάστημα με τη Ρούλα Κορομηλά στην τηλεόραση, στο «Όλε». Μετά έχασα πάλι κιλά με διατροφή, ξανά… και ξανά… Το καλο­καίρι που μας πέρασε το βάρος μου έφτασε στα 145 κιλά, τα περισσότερα που είχα ποτέ, δεν μπορούσα να περπατήσω.

Τι συμβαίνει και δεν μπορείς να ελέγξείς το βάρος σου, να το σταθεροποιήσει;

Έχω την τάση, αυτό που λέμε παραδοσιακά και εί­ναι αλήθεια, για πάχος εκ γενετής, ό,τι και να κάνεις πρέπει μια ζωή να προσέχεις πολύ. Δεν μπορώ να ακούω τις π@π@ριές, που λένε «τρώω και δεν πα­χαίνω». Υπάρχει ένας στους 10.000 που συμβαίνει αυτό, οι παραπάνω πεθαίνουν της πείνας.

πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης: