Δεν το κράτησε Μυστικό η Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό τρώει το βράδυ και έχει τέτοιο κορμί.


Δεν το κράτησε Μυστικό η Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό τρώει το βράδυ και έχει τέτοιο κορμί.


Διαφ.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz, με αδιαμφισβήτητο ταλέντο στην υποκριτική αλλά και μία απολαυστική προσωπικότητα, που αγαπάμε να βλέπουμε μέσα από τις συνεντεύξεις της και τις αναρτήσεις της στα social media. Εκτός από αυτό, πρόκειται για μία πολύ όμορφη γυναίκα με ένα υπέροχο σώμα, που πραγματικά σε κάνει να βάλεις το γυμναστήριο καθημερινά στο πρόγραμμά σου.

Μπορεί να πίστευες ότι η ηθοποιός για να διατηρεί αυτό το κορμί, ακολουθεί πολύ αυστηρή διατροφή, όμως μία πρόσφατη ανάρτησή της σε μορφή story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται να δείχνει προς μία άλλη κατεύθυνση. Η Αθηνά ανέβασε μία φωτογραφία από pizza στην οποία έλεγε «Get me a pizza», δηλαδή «Φέρε μου μία πίτσα»

Πώς να αντισταθεί κάποιος σε μία λαχταριστή πίτσα, η αλήθεια είναι; Είναι ένα φαγητό που σίγουρα κάνει επισκέψεις στο μυαλό σου και στοιχειώνει τα όνειρά σου. Δε συμφωνείς;



Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου δε στερείται τίποτα. Και την διατροφή της προσέχει αλλά και τις ατασθαλίες της τις κάνει.

Δες το αστείο story στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγη queen.gr

Διαβάστε επίσης: