Ζώδια και πρώτο ραντεβού: Τι πρέπει να κάνετε για να πάει καλά


Ζώδια και πρώτο ραντεβού: Τι πρέπει να κάνετε για να πάει καλά


Διαφ.

Το επόμενό σας πρώτο ραντεβού πλησιάζει και αναρωτιέστε πώς θα πάει καλά; Μάθετε το ζώδιο αυτού ή αυτής που σας ενδιαφέρει και ακολουθήστε τις συμβουλές.

Κριός
Ο Κριός θέλει να μιλάει για τον εαυτό του και τα κατορθώματά του. Κάντε του ερωτήσεις και αφήστε τον να μιλά μέχρι το πρωί.

Ταύρος
Προτείνετε ένα πολυτελές εστιατόριο και θα εντυπωσιαστεί. Διαλέξτε ωραίο κρασί και προτείνετέ του το καλύτερο πιάτο. Πληρώστε το γεύμα.

Δίδυμοι
Του αρέσει να βλέπει κόσμο και να ακούει ωραία μουσική. Μάθετε τις μουσικές του προτιμήσεις και προτείνετέ του ένα hip μπαρ ή club.

Καρκίνος
Δείξτε του τις ευαισθησίες σας και ο Καρκίνος θα σας βάλει αμέσως στην καρδιά του. Μιλήστε για την οικογένειά σας και τους φίλους σας και θα σας εκτιμήσει.Λέων
Δώστε του την απόλυτη προσοχή σας. Ο Λέων αγαπά να τον προσέχουν, γι’ αυτό ρωτήστε τον αρκετές φορές αν θέλει κάτι.

Παρθένος
Φροντίστε να πάτε σε μέρος καθαρό και τακτοποιημένο. Ο Παρθένος απεχθάνεται οτιδήποτε πρόχειρο και κακοφτιαγμένο.

Ζυγός
Ντυθείτε καλά και φερθείτε με ευγένεια. Σε αυτά τα δύο ο Ζυγός απλά δεν μπορεί να αντισταθεί.

Σκορπιός
Είναι πιθανό να σας μιλήσει για το σεξ, αλλά μην κομπλάρετε. Ο Σκορπιός, που έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το σπορ, θα το εκτιμήσει αν είστε ειλικρινής.Τοξότης
Του αρέσουν τα μαγαζιά με κόσμο και η χορευτική μουσική ή, εν πάσει περιπτώσει, οτιδήποτε σφύζει από κίνηση και ζωή. Διασκεδάστε μαζί του μέχρι τελικής πτώσης!

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι αγαπούν το μίνιμαλ, είναι αρκετά σοβαροί και τους αρέσει η δουλειά τους. Γι’ αυτό επιλέξτε ένα ήσυχο μαγαζί για να πιείτε το ποτό σας και μιλήστε για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Υδροχόος
Πριν κανονίσετε οτιδήποτε, ρωτήστε τον τι κέφια έχει σήμερα, μιας και κάθε τόσο η ψυχολογία του αλλάζει.

Ιχθύες
Ετοιμαστείτε για φιλοσοφικές κουβέντες και ραχάτι κάτω από τα αστέρια.

πηγή: pink.gr

Διαβάστε επίσης: