Υπάτιος Πατμάνογλου: Τι είπε για αποζημίωση-μαμούθ από Βακάκη. Η αλήθεια [video]


Υπάτιος Πατμάνογλου: Τι είπε για αποζημίωση-μαμούθ από Βακάκη. Η αλήθεια


Διαφ.

Αναγκάστηκε να μιλήσει ο Υπάτιος Πατμάνογλου για την αποζημίωση – μαμούθ που φέρεται να έλαβε από τον Mr Jumbo, κ. Βακάκη. Γιατί είναι ενοχλημένος;

Μέσω του δικηγόρου του απάντησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου σχετικά με την αποζημίωση των 1,2 εκατ. ευρώ που επιδίκασε πρωτόδικα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου είναι ενοχλημένος γιατί θεωρεί οτι δέχεται επίθεση επειδή αποφάσισε να ξαναπαντρευτεί και να φτιάξει τη ζωή του 1,5 χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα όπου έχασε τη γυναίκα και το παιδί του.

Ο δικηγόρος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Ιωάννης Ντεμογιάννης, διευκρίνισε πως το ποσό αυτό διεκδικούν εννέα άτομα. «Οι ενάγοντες ήταν δέκα αλλά έχει αποβιώσει η μία γιαγιά του Υπάτιου. Δεν έχω εξουσιοδότηση για να αναφέρω τα ποσά ούτε και τα ονόματα των λοιπών εναγόντων (…) Είναι άδικο να γράφονται τέτοια πράγματα – ότι το ποσό αυτό θα το εισπράξει ο ίδιος. Δεν έχει πραγματικά βάση», τόνισε ο δικηγόρος μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, προσθέτοντας ότι το ποσό δεν θα μοιραστεί ισόποσα στους συγγενείς.

Ο κ. Ντεμογιαννης διευκρινίζει ότι το ποσό αυτό επιδικάστηκε τόσο σε βάρος της ασφαλιστικής εταιρείας όσο και σε βάρος και του κ. Βακάκη αλλά είναι μέσα στα όρια που καλύπτει η ασφαλιστική εταιρεία και επομένως η οικογένεια Βακάκη δεν θα πληρώσει κάτι.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

«Η αγωγή έγινε κατά της ασφαλιστικής εταιρείας και του ιδιοκτήτη. Η απόφαση είναι εναντίον και των δύο αλλά τα χρήματα τα πληρώνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες διότι είναι μέσα στα όρια. Εμείς δεν είχαμε κάποια επαφή με τον κ. Βακάκη», υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος και διαψεύδει ότι ο πελάτης του ήρθε σε επαφή για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

«Δεν έχει καμία βάση απολύτως αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο για την αποζημίωση του Υπάτιου Πατμάνογλου:

Πηγή

Διαβάστε επίσης: