10 εκπληκτικές φωτογραφίες από το εσωτερικό μουσικών οργάνων


10 εκπληκτικές φωτογραφίες από το εσωτερικό μουσικών οργάνων


Διαφ.

Ο καλλιτέχνης Άντριαν Μπορντά από την Ρουμανία δεν παίζει κανένα μουσικό όργανο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να μας εντυπωσιάσει. Σε μια προσπάθεια του να κάνει ένα καλλιτεχνικό πείραμα ο Μπορντά άρχισε να φωτογραφίζει το εσωτερικό των μουσικών οργάνων και η θέα στο εσωτερικό είναι τόσο μυστηριώδης όσο και οι νότες που βγαίνουν από αυτά τα όργανα.

“Ζω στην πόλη Ρεγκίν στην Ρουμανία που είναι γνωστή και ως πόλη των βιολιών. Τα περισσότερα βιολιά στην χώρα φτιάχνονται εδώ. Είμαι σουρεαλιστής ζωγράφος οπότε πολλά από τα έργα μου περιέχουν βιολιά”, ανέφερε ο Μπορντά.

“Το πρώτο που φωτογράφησα ήταν ένα διπλό μπάσο που βρήκα στο κατάστημα ενός φίλου. Το δεύτερο ήταν ένα πολύ παλιό Γαλλικό τσέλο από την εποχή του Ναπολέοντα που βρήκα στην πόλη Αμιένη.”

“‘Ήταν μια ωραία και διασκεδαστική εμπειρία το να προσπαθήσω να δημιουργήσω το κατάλληλο κλίμα στο εσωτερικό των μουσικών οργάνων. Μια φορά χρησιμοποίησα σκόνη ξύλου για να δημιουργήσω καλύτερο φωτισμό. Μετακίνησα το τσέλο σε διάφορες γωνίες του σπιτιού μέχρι να βρω την καλύτερη γωνία. Ελπίζω η σειρά να συνεχίσει. Σκοπεύω να φωτογραφίσω και άλλα μουσικά όργανα και άλλα ενδιαφέροντα αντικείμενα από ασυνήθιστες οπτικές γωνίες.”

“Ζω στην πόλη Ρεγκίν στην Ρουμανία που είναι γνωστή και ως πόλη των βιολιών.”

“Δεν ξέρω και πολλά για τα μουσικά όργανα που έχω ήδη φωτογραφήσει, ήταν χαλασμένα ή τα είχαν δώσει για επισκευή οπότε μπόρεσε να βάλω την κάμερά μου στο εσωτερικό τους.”

Στο εσωτερικό ενός τσέλο

Στο εσωτερικό ενός σαξοφώνου

Στο εσωτερικό μιας κιθάρας

Στο εσωτερικό ενός βιολιού

[adrianborda] [Facebook] [500px]


Πηγή

Διαβάστε επίσης: