Η Δύναμη του Διαδικτύου: 10 καθημερινοί Άνθρωποι που έγιναν Διάσημοι μέσα σε μία Νύχτα!


Σήμερα, είναι πολύ εύκολο να γίνεις διάσημος – χάρη στο διαδίκτυο και τα social media. Κάποιοι το καταφέρνουν λόγω των ταλέντων τους ενώ άλλοι χάρη στην ξεχωριστή τους εμφάνιση.


Διαφ.

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε την ιστορία 10 ανθρώπων που έζησαν από πρώτο χέρι την δύναμη της απρόσμενης φήμης.

10. Nicky Libert

Μία φοιτήτρια από το Λονδίνο ανέβασε την φωτογραφία ενός νεαρού εργάτη οικοδομής στον λογαριασμό της στα social media. Τον είχε γνωρίσει στο Άμστερνταμ. Η ομορφιά του Nicky εκτιμήθηκε ευρέως στο διαδίκτυο και αυτό τελικά του έκλεισε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Elite.

9. Baddie Winkle

Αυτή η γιαγιά κατέκτησε τις καρδιές των bloggers όταν η εγγονή της ανέβασε μία φωτογραφία της στο διαδίκτυο. Τώρα έχει πάνω από 3 εκατομμύρια ακολούθους και ζει πολύ έντονα την ζωή της: χορεύει, αλλάζει συνεχώς στυλ και παίρνει μέρος σε talk shows.

8. Emanuele Fasano

View this post on Instagram

Con tutto l'amore del mondo

A post shared by Emanuele Fasano (@emanuelefasanopiano) on

Όταν ένας νεαρός Ιταλός μουσικός είχε αργήσει για το τρένο του, δεν είχε τίποτα άλλο να κάνει πέρα από το να παίξει το πιάνο που υπήρχε μέσα στον σταθμό. Ευτυχώς, την ερμηνεία του την παρατήρησε ένα μουσικός παραγωγός και την ηχογράφησε. Το βίντεο έγινε viral και τελικά του έκλεισε ένα καλό συμβόλαιο.

7. Nusret Gökçe

Αυτός ο Τούρκος σεφ έγινε διάσημος χάρη στα βίντεό του στα οποία μαγειρεύει με πάθος. Τώρα, έχει πάνω από 9 εκατομμύρια ακολούθους και έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο.

6. Arshad Khan

Αυτός ο 18χρονος πωλητής τσάι από το Islamabad έγινε διάσημος σε μία νύχτα όταν ένας φωτογράφος ανέβασε μία φωτογραφία του στο Instagram. Αμέσως τράβηξε την προσοχή του διαδικτύου και τώρα έχει υπογράψει συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων και ονειρεύεται καριέρα σαν ηθοποιός.

5. Philippe Dumas

Αφού πήρε σύνταξη, ο Philippe αποφάσισε να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες του στο Reddit. Ρώτησε το διαδίκτυο αν μπορούσε ακόμα να πάρει μέρος στην βιομηχανία μόδας.

Η ασυνήθιστη εμφάνισή του εκτιμήθηκε από πολλούς και τώρα έχει κλείσει συμβόλαιο ως μοντέλο και επιτέλους έχει κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

4. Mike Varshavski

View this post on Instagram

Headed to Shanghai, China in 2 weeks! Anyone have any recommendations? I’d love to have a meet up if some of you are interested! Let’s talk ???????????????????? #china #shanghai #doctor #health

A post shared by ????????. ???????????????? ???????????????????????????????????????? (@doctor.mike) on

Ο Dr. Mike από το New Jersey έγινε γνωστός χάρη στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου ανέβαζε φωτογραφίες από τις καθημερινές του δουλειές. Τον ονόμασαν τον «πιο ελκυστικό γιατρό εν ζωή» και παρά τις προτάσεις να γίνει μοντέλο, προτιμάει να είναι γιατρός.

3. Cindy Kimberly

View this post on Instagram

A post shared by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on

Αυτό το κορίτσι έγινε διάσημο όταν ο Justin Bieber ανέβασε μια φωτογραφία της και ρώτησε: «Θεέ μου, ποια είναι αυτή;!;!» Οι θαυμαστές του βρήκαν το κορίτσι και ήταν μία 17χρονη μαθήτρια από την Ισπανία. Τώρα, έχει κάνει συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων και κάνει συχνά φωτογραφήσεις για περιοδικά.

2. Sven Otten

View this post on Instagram

I wonder if you are going to dance today? #danceeveryday #danceeverywhere #imready #neoswing #swing #fun #suit #dance #loveit #goodmorning ???? Pic @elenasfl & @chipistudio by @marta_pr_

A post shared by Sven Otten – JustSomeMotion (@svenotten_) on

Αφού αυτός ο νεαρός άντρας ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο χόρευε, έχει πάρει πάνω από 43 εκατομμύρια προβολές από όλο τον κόσμο. Τώρα, αυτός ο αυτοδίδακτος χορευτής από την Γερμανία είναι το πρόσωπο πολλών διαφημιστικών καμπανιών και έχει δική του ακαδημία χορού.

1. Jeremy Meeks

Ο Jeremy Meeks καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο του 2015 σε 2 χρόνια φυλάκιση για κατηγορία που σχετιζόταν με όπλα. Αφού δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του στο Facebook, το διαδίκτυο τον λάτρεψε. Όταν απελευθερώθηκε, δέχτηκε πολλές προτάσεις από πρακτορεία μοντέλων και τώρα έχει γίνει διάσημος.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: