Τι Καταγγέλλει ο Τρύφωνας Σαμαράς για το Bίντεο που Διέρρευσε.


Οι καταγγελίες του Τρύφωνα Σαμαρά!
Πανικός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες 24 ώρες με το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει τον πασίγνωστο κομμωτή σε ερωτικές περιπτύξεις και σε άκρως ακατάλληλες προσωπικές του στιγμές.


Διαφ.

Το βίντεο έχει γίνει viral και έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Τρύφωνα Σαμαρά! Διαβάστε παρακάτω…
Ο αγαπημένος κομμωτής των διασήμων και μη, για πρώτη φορά καταγγέλλει πως κάποιος «έπαιξε» άσχημο παιχνίδι στην πλάτη του και του έστησε παγίδα.

Συγκεκριμένα η εκπομπή «Όλα στη Φόρα» του Φίλιππου Καμπούρη ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς καταγγέλλει πως το συγκεκριμένο βίντεο που «ανέβηκε» στον προσωπικό λογαριασμό του Τρύφωνα Σαμαρά για ελάχιστα δευτερόλεπτα είναι προϊόν μοντάζ και πως κάποιος του «χάκαρε» τον λογαριασμό του για να το δημοσιεύσει και να τον βλάψει.


Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει ήδη απευθυνθεί στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και τον κ. Σφακιανάκη για να πάρει η υπόθεση τον δρόμο της δικαιοσύνης!

Αποκάλυψη! Και πασίγνωστος δημοσιογράφος στο ερωτικό βίντεο που ανέβασε ο celebrity!

Όπως έχετε καταλάβει έχει προκληθεί ένας μικρός χαμός από την αποκάλυψη που έκανε το Vanda’s blog στο Youweekly .gr για το ερωτικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο πασίγνωστος celebrity.

Από εχθές όλοι ασχολούνται με αυτήν την ιστορία μένοντας μόνο στους πρωταγωνιστές που φαίνονται στο βίντεο.

Εγώ σήμερα θα σας κάνω μια άλλη αποκάλυψη που θα προκαλέσει νέο σεισμό.

Στην παρέα που βλέπετε δεν ήταν μόνο ο celebrity με το φίλο του αλλά και ένα τρίτο άτομο πασίγνωστος δημοσιογράφος που τραβάει φωτογραφίες και βίντεο!

Την αποκάλυψη μας την έκανε ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών που βλέπετε στις φωτογραφίες. Συγκεκριμένα μας είπε «Όλα ξεκίνησαν από τον δημοσιογράφο Α. Γ ο οποίος ήταν εκεί και για πλάκα έκανε ότι γύριζε ταινία. Δεν ξέρω πως και καταλάθος βγήκε αυτό το βίντεο στο Instagram το οποίο το κατεβάσαμε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το κακό όμως είχε ήδη γίνει. Ήταν μια βλακεία, μία απερισκεψία της στιγμής δεν ξέρω τι άλλο να πω.»

Έχετε τίποτα να πείτε για το ρεπορτάζ μου; Όχι! Ονόματα δεν δίνω, οικογένειες δεν καταστρέφω και αν δεν αποφασίσουν οι ίδιοι να μιλήσουν ποτέ δεν θα τους εκθέσουμε στο πανελλήνιο αν και έχουν εκτεθεί από μόνοι τους διότι το βίντεο κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό.

Πηγη youweekly.gr

Διαβάστε επίσης: