13 Αστείες και Πονηρές Αποδείξεις που Δείχνουν οι Άντρες και οι Γυναίκες Είναι από Διαφορετικούς Πλανήτες! Με την 3η θα Λιώσετε!


13 Αστείες και Πονηρές Αποδείξεις που Δείχνουν οι Άντρες και οι Γυναίκες Είναι από Διαφορετικούς Πλανήτες! Με την 3η θα Λιώσετε!


Διαφ.

Εμείς έχουμε πειστεί πως παρόλο που οι άντρες και οι γυναίκες βλέπουν το ίδιο πράγμα με εντελώς διαφορετικό τρόπο, είναι και οι δύο ικανοί να εκτιμησουν την αγάπη και την κατανόηση. 



Δείτε μερικά παραδείγματα που θα σας πείσουν:

1. «Η γυναίκα μου δεν ξέρει πως δουλεύω από το σπίτι σήμερα. Δουλεύει το μυθιστόρημά της. Μάλλον θα το εκδώσει το 2052.»

1

2. «Ο άντρας μου βρήκε αυτό το μεταλλικό πράγμα στο πλυντήριο και έψαχνε για μία ώρα στο ίντερνετ να καταλάβει τι είχε χαλάσει. Εγώ ήξερα αμέσως τι ήταν.»

2

3. «Τι συμβαίνει όταν στέλνω τον άντρα μου στο σουπερμάρκετ και έχει προσφορά στα παγωτά.»

3

4. «Η γυναίκα μου βραβεύει την ‘Γάτα μου Μήνα’. Αλλά έχουμε μόνο μία γάτα.»

4

5. «Μπήκα στο σπίτι και είδα τον άντρα μου να κρατάει την γάτα ανάποδα στο ταβάνι και να τραγουδάει: ‘Αραχνογάτα. αραχνογάτα, κάνει ότι κάνει μία αραχνογάτα.»

5

6. «Βρήκα ένα μικρό κομμάτι παραδείσου ενώ ήμασταν με τη γυναίκα μου για ψώνια.»

6

7. «Η γυναίκα μου αποφάσισε να μετακινήσει τον υπολογιστή και έβαλε αριθμούς σε όλα τα καλώδια για να μην τα μπερδέψει.»

7

8. «Ο άντρας μου ήρθε σπίτι και αντίκρισε αυτό.»

8

9. «Όταν λες στον άντρα σου να σου ετοιμάσει κάτι για κολατσιό.»

9

10. «Μάλλον αγχώνεται πολύ η γυναίκα μου όταν οδηγάει.»

10

11. «Είπα στον άντρα μου να φτιάξει την πόρτα. Αυτό έκανε.»

11

12. «Η γυναίκα μου τελικά βρήκε την κρυψώνα μου.»

12

13. «Η γυναίκα μου λατρεύει να κοιμάται όποτε μπορεί. Ήρθε η μητέρα και η γιαγιά της για επίσκεψη και τώρα μπορώ να καταλάβω από πού το πήρε.»

13

Credit: BrightSide


Πηγή

Διαβάστε επίσης: