10 Άγνωστα Δίδυμα Αδέλφια Ελλήνων και Ξένων Διάσημων


Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι Έλληνες και ξένοι σταρ που έχουν αδέλφια, διάσημα ή καθόλου διάσημα. Μάλιστα, κάποιοι απ’ αυτούς έχουν γεννηθεί δίδυμοι.
Ωστόσο, υπάρχει και η χαρακτηριστική περίπτωση των αδελφών Olsen που έγιναν διάσημες ως δίδυμα μωρά, τα οποία πρωταγωνιστούσαν, από το 1987 έως το 1995, εναλλάξ στη σειρά «The Full House», που ακόμα και μετά από τόσα χρόνια δεν μπορεί κανείς να διακρίνει ποια είναι ποια.


Διαφ.

Όσο για την εγχώρια showbiz, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Φαίδων Κεφαλέας έχουν δίδυμα αδέλφια που απέχουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι ίδιοι στα social media, δεν μοιάζουν καθόλου εξωτερικά και ας είναι δίδυμα αδέλφια.

Ο Φαίδων Κεφαλέας είναι ένας από τους πιο όμορφους άντρες της ελληνικής showbiz, έχει δίδυμο αδερφό, ο οποίος απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

H Gisele και η αδερφή της Patricia

Η Gisele ήρθε σε αυτό τον κόσμο παρέα με την δίδυμη αδερφή της Patricia. Η όμορφη Patricia ασχολήθηκε ένα διάστημα με το Modeling, αλλά τελικά ασχολήθηκε με το management της καριέρας της αδερφής της.

Νεφέλη και η Ναταλία Γεωργαλά

Το blog τους θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα fashion blogs στην Ελλάδα κι όχι μόνο.

Kiefer και Rachel Sutherland

Ο Βρετανός ηθοποιός είναι φτυστός με τη δίδυμη αδερφή του που δουλεύει επίσης στο χώρο της showbiz, ως παραγωγός ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Μαίρη και Αλίκη Συνατσάκη

Η παρουσιάστρια έχει δηλώσει πως μικρότερη δεν μπορούσε χωρίς την αδερφή της και την είχε πάντα ανάγκη δίπλα της. Η Αλίκη είναι υπάλληλος σε τράπεζα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι αδερφές Olsen

Τα κορίτσια αυτά ξεκίνησαν τη λαμπερή καριέρα τους από μωρά και συγκεκριμένα το 1987, όταν και πρωταγωνίστησαν στην αμερικανική τηλεόραση. Σήμερα είναι διάσημες τόσο για το υποκριτικό τους ταλέντο, όσο και ως fashion icons.

Βαλεντίνη και Αγάθη Ράντη

Οι δίδυμες αδερφές δημοσιογράφοι του star, παραδέχονται πως δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικές μεταξύ τους.

Aston και Michael Kutcher

Ο Michael και ο Ashton δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που λέμε «σαν δυο σταγόνες νερό»! Θα πρέπει φυσικά να αναφέρουμε πως ο Ashton στάθηκε στο πλευρό του αδερφού του από πολύ μικρή ηλικία, αφού ο τελευταίος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς.

Η Scarlett Johansson με τον δίδυμο αδερφό της

Oι ομοιότητες είναι προφανείς, αν και εδώ έχουμε να κάνουμε με δίδυμα αδέρφια διαφορετικού φύλου. Η άλλοτε μούσα του Woody Allen έχει πάντα στο πλευρό της τον Hunter – ο οποίος μάλιστα έπαιξε ένα μικρό ρόλο στην ταινία με πρωταγωνίστρια την αδερφή του Manny & Lo – όπως είναι το όνομα του αδερφού της!

Έλενα και Φένια Τσιτικίδου

Γεννήθηκαν & μεγάλωσαν μαζί, χορεύουν μαζί, κάνουν καριέρα μαζί και μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό

Πηγή : newside.gr

Διαβάστε επίσης: